FESTIVARTET

I FESTIVAL D’ART I CULTURA DE CÀLIG

I FESTIVAL DE ARTE Y CULTURA DE CÀLIG

Benvinguts a la I edició del Festivartet de Càlig, un esdeveniment que neix amb el propòsit d’apropar l’art i la cultura a la població, amb una oferta variada, lúdica i divertida. Podreu gaudir d’espectacles teatrals, exposicions, mercat d’artesans i artistes, etc. També hi haurà espai per a apendre amb els nostres tallers d’art adreçats a tots els públics, sentir-te com un artista fotografian-te en el photocall o gaudint de la música a l’hora del vermut i el tardeo.  ¡Visca l’art!

 

Bienvenidos a la I edición del Festivartet de Càlig, un evento que nace con el propósito de acercar el arte y la cultura a la población, con una oferta variada, lúdica y divertida. Podrás disfrutar de espectáculos teatrales, exposiciones, mercado, etc. También habrá espacio para aprender con nuestros talleres de arte dirigidos a todos los públicos, sentirte como un artista fotografiándote en el photocall o disfrutando de la música en la hora del vermut y el tardeo. En el interior de este folleto encontraréis toda la oferta y la ubicación de las actividades y exposiones. ¡Viva el arte!

visita

Una nova proposta cultural a Càlig

Una nueva propuesta cultural en Càlig

Cartell Festivartet

Descarga la programación haciendo clic aquí 

Descarrega la programació fent clic ací

 

Logo del Festivartet

PROGRAMACIÓ · PROGRAMACIÓN

08 Octubre – dissabte · sábado

17.30 h – Visita teatralitzada a càrrec de Paloma Undersun (@alexpersonajes), sortida des de la Torre. (activitat gratuïta). Visita teatralizada a cargo de Paloma Undersun (@alexpersonajes), salida desde la Torre. (actividad gratuita).

17.30 h – Inauguració del mercat d’artistes i artesans a la plaça Diputació. Estarà obert fins a les 20 h. Inauguración del mercado de artistas y artesanos en la plaza Diputación. Estará abierto hasta las 20 h.

17.30 – 20 h – Residència artística One day in Càlig de la mà del artista J.Luna. Hi haurà exposada part de la seva obra i l’explicació del projecte seleccionat per a aquesta residència a la Sala Noble de la Torre (exposició oberta els dos dies) i Luna realitzarà durant tota la tarde del dissabte fotografies en 360 del poble i de la gent de Càlig.

Residència artística One day in Càlig del artista J.Luna. Estará expuesta parte de su obra y la explicación de su proyecto seleccionado para esta residencia en la Sala Noble de la Torre (la exposición estará abierta los dos dias) y Luna realizará durante toda la tarde del sábado fotografías en 360 de Càlig y de su gente.

18.30 h – Taller de transferència d’imatges a càrrec d’Alejandra Morales. Aprèn a estampar imatges sobre fusta, pedra o qualsevol objecte. Activitat per a totes les edats, materials inclosos (gratuïta). En el mercat d’artesans. Taller de transferencia de imágenes a cargo de Alejandra Morales. Aprende a estampar imágenes sobre madera, piedra o cualquier otra superficie. Actividad para todas las edades, material incluido (gratuita). En el mercado de artesanos.

20 h – Tardeo. Entrada lliure. En el carrer Sant Llorenç, al costat de la Torre. Tardeo. Entrada libre. En la calle Sant Llorenç, al lado de la Torre.

09 Octubre – diumenge · domingo

11 h – Contureta, espectacle infantil a càrrec de l’actriu Alexandra González. En el carrer major. Durada aprox. 45 minuts. Entrada gratuïta.

Contureta, espectáculo infantil a cargo de la actriz Alejandra González. En la calle mayor. Duración aprox. 45 minutos. Entrada gratuita.

A partir de 11 h – Atraccions inflables al carrer Socorrs. Entrada gratuïta. Hinchables en la calle Socorrs. Entrada gratuita.

De 11 a 14 h – Mercat d’artistes i artesans a la plaça Diputació. Mercado de artistas y artesanos en la Plaza Diputación. 11,30 h – Visita guiada a la Torre. Visita guiada a la Torre.

De 12,30 a 14 h – Vermut musical amb el britànic Paul Kazan & friends. Música pop anglesa dels 70, 80 i 90. Activitat gratuïta. Vermut musical con el británico Paul Kazan & friends. Música pop inglesa de los años 70, 80 y 90. Actividad gratuita.

De 17 a 19,30 h – Mercat d’artistes i artesans a la plaça Diputació.

Mercado de artistas y artesanos en la Plaza Diputación.

De 17 a 18 h – Taller d’escriptura de contes infantil a càrrec de Núria Farràs. A la Sala Noble de la Torre. No es necessita inscripció, activitat gratuïta.

Taller de escritura de cuentos infantil a cargo de Núria Farràs. En la Sala Noble de la Torre. No se necesita inscripción, actividad gratuita.

De 17 a 19 h – Photocall d’artistes a càrrec de Piluka Diago. Vine, vesteix-te com un artista i fes-te la foto. Activitat gratuïta. A la façana de l’església de Sant Llorenç.

Photocall de artistas a cargo de Piluka Diago. Ven, vístete com un artista y hazte la foto. Actividad gratuita. Situado en la fachada de la iglesia de San Lorenzo.

De 18 a 19 h – Taller d’escriptura de contes per a adults (a partir de 14 anys) a càrreg de Núria Farràs. A la sala noble de la Torre. No es necessita inscripció, activitat gratuïta.

Taller de escritura de cuentos para adultos (a partir de 14 años) a cargo de Núria Fàrràs. En la sala noble de la Torre. No se necesita inscripción, actividad gratuita.

20,00 h – Estrena de la versió musicada de Lorca, un viaje de mil lunas. Al centre sociocultural. Venda d’entrades el mateix dia des de les 18,30 h al Centre de Cultura. Preu de l’entrada: 5 euros.

Estreno de la versión musicada de Lorca, un viaje de mil lunas. En el centro sociocultural.Venta de entradas el mismo día desde las 18,30 h en el centro sociocultural. Precio de la entrada 5 euros. 21,30 h – Focs d’artifici i cloenda del festival. Darrere del Centre de Cultura. Fuegos artificiales y clausura del festival. Detrás del Centro Cultural.

Mapa Festivartet

Així va ser la primera edició del Festivartet a Càlig

Así fue la primera edición del Festivartet en Càlig

UN GRAN PORJECTE ·UN GRAN PROYECTO

AMB GRANS COL·LABORADORS

CON GRANDES COLABORADORES

Logotipo Pilar Diago

Organiza

 

Logo Flagranti

Organiza

 

Logo ajuntament de Càlig

Patrocina

 

Diputació de Castelló logotipo

Colabora

 

Maestrat anima interior

Colabora

 

¿On?¿Quan?

¿DÓNDE?¿Cuándo?

Plaça Diputació i carrers adjacents

Plaza Diputación y calles adyacentes

8 & 9 octubre 2022

      ORGANIZA

Logos de Pilar Diago y Flagranti

PATROCINA

Logo ajuntament de Càlig